tasya's FotoPage

By: tasya dina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Apr-2006 07:43 Email | Share | | Bookmark
luncheon with m.nasir.....



Monday, 27-Mar-2006 08:40 Email | Share | | Bookmark
CABARAN TOTAL IMAGE / RAPI

me with Cik Najwa (RAPI)
Pada Selasa lepas 21/3/2006 bertempat di Pejabat Total Image (Malaysia) di Kepong telah diadakan Majlis Final bg mengumumkan keputusan Peraduan Cabaran Total Image/Majalah RAPI.. and tak disangka2 aku dh dapat tempat pertama.. alhamdulillah.. tak sangka plak aku menang sbb aku peserta yang paling tua sekali.. hehehe... tp sbb rezeki org tua kot....


Friday, 3-Mar-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
at my cousin's wedding

tgh siapkan hantaran
with linda
i jd pengapit pengantin
View all 4 photos...
Last week i balik kg sbb ada kenduri kahwin.. my cousin nikah on the 25th Feb 2006... SELAMAT PENGANTIN BARU AIDA... moga kekal ke anak cucu... u'r so sweet with ur wedding clothes.. ur hubby are cute too... sama padan..sama comel..


Thursday, 9-Feb-2006 02:22 Email | Share | | Bookmark
Jln2 cuti raya cina..

pose kt laman umah toklang - tmn maluri
ngan anak mama mkn mc'd carefour
comeyy mama - hanis...
View all 4 photos...
cuti pjg raya cina aku dh malas nk naik keje balik.. best nyer klu hari2 tk yh nk pikir bgn gi keje.. dok umah je.. lepak, bgn pg bleh bgn bila2 sesuka hati...lps tu gi jln ke sana sini.. menghabiskan duit.. hehehe... huishhh.. tp klu tk keje mana plak nk cekau duit kan? nak bayar rumah, nk bayar kete.. nk byr cdt card... dan yg penting sekali nak makan.. hehehe


Wednesday, 1-Feb-2006 02:51 Email | Share | | Bookmark
CABARAN TOTAL IMAGE / MAGAZINE RAPI

masa taklimat oleh wakil Total Image
5 yg terpilih :)
On 30th Disember 2005, mama gi photo shoot utk magazine RAPI kerana terpilih utk disponsor oleh Total Image selama 2 bulan bg Ruangan Cabaran Total Image / Majalah RAPI.. keputusan pemenang belum diketahui lagi.. bulan Mac ni ma kena gi photo shoot lg utk pemilihan pemenang..
so dlm majalh RAPI keluaran 1 Feb 2006 ada kuar pic mama ni... gambar biasa je sbb time tu mmg tk make up langsung.. sbb dia nk ambik pic b4 guna produk tu..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net